DREMEL® 7700

Vegël shumëfunksionale pa kordon. E lehtë. Kompakte.

Qëndroni gjithmonë në krye të projekteve tuaja me precizion "Bëje vetë" me këtë vegël shumëfunksionale me volinë për të shkuar kudo. Ushqyer me një paketë baterish të këmbyeshme, jeni gati të punoni në çdo kohë, brenda dhe jashtë. Struktura me peshë të lehtë dhe kompakte e kësaj vegle shumëfunksionale ju mundëson të hyni në hapësirat e ngushta që arrihen me vështirësi me vegla më të rënda dhe më të mëdha. Fuqi pa pushim në duart tuaja. Mjafton të shkëmbeni aksesorët për t'u përshtatur me proceset lehta ditore nga smerilimi deri në lustrim dhe gdhendje. Zbuloni se sa procese mund të realizoni me një vegël të vetme.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Veçoritë dhe dobitë

  • Bateri pa tel 7,2 V Ni-Cad: Për përdorim në ambiente të brendshme dhe të jashtme me të gjitha pajisjet shtesë Dremel.
  • Shpejtësi e dyfishtë (10000 & 20000 1/min): Për aplikime të shpejta Bëje Vetë dhe Për Qejf.
  • Model kompakt dhe i lehtë: E bën veglën shumë të lehtë në përdorim.
  • Bateri e ndërrueshme: Për karikim të lehtë.

Specifikimet teknike

Tensioni i baterisë
7,2 V
Kapaciteti i baterisë
0,7 Ah
Koha e karikimit
3 h
Pesha
0,280 kg
Gjatësia
17,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 - 20.000 1/min
Teknologjia e baterive
NiCd
Përzgjedhja e shpejtësisë
Shpejtësi e dyfishtë
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
No
Fuqia e zhurmës
70 dB(A)
Dridhja
2,4 - 4,4 m/s²

Treguesi shumëfunksional

Ergonomia
Performanca
Kompakte
Gjithëpërfshirëse

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 4.9 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

https://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/6015
210
6015
658
1
2
3
4
5
210

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.