DREMEL® 7700

Vegël shumëfunksionale pa kordon. E lehtë. Kompakte.

Pajisja pa kabëll Dremel 7,2 V NiCad me shpejtësi të dyfishtë, është vegla ideale shumëfunksionale për ata që përdorin Dremel për herë të parë. Është vërtet e thjeshtë për t'u përdorur, me peshë të lehtë dhe mund ta përdorni kudo për të përmbushur hobet tuaja të ndryshme. Si për shembull, gdhendje të qelqit dhe drurit, albume me copa të ngjitura, krijim kartolinash dhe skalitje të kungullit. Zbuloni mundësitë e shumta brenda dhe jashtë shtëpisë me pajisjen pa kabëll 7700.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Veçoritë dhe dobitë

  • Bateri pa tel 7,2 V Ni-Cad: Për përdorim në ambiente të brendshme dhe të jashtme me të gjitha pajisjet shtesë Dremel.
  • Shpejtësi e dyfishtë (10000 & 20000 1/min): Për aplikime të shpejta Bëje Vetë dhe Për Qejf.
  • Model kompakt dhe i lehtë: E bën veglën shumë të lehtë në përdorim.
  • Bateri e ndërrueshme: Për karikim të lehtë.

Specifikimet teknike

Tensioni i baterisë
7,2 V
Kapaciteti i baterisë
0,7 Ah
Pesha
0,280 kg
Gjatësia
180 cm
Gjerësia
5 cm
Thellësia
6,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 - 20.000 1/min
Teknologjia e baterive
NiCd
Përzgjedhja e shpejtësisë
Shpejtësi e dyfishtë
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
No
Fuqia e zhurmës
70 dB(A)
Dridhja
2,4 - 4,4 m/s²

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 4.9 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

https://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/6141
6
6141
11
1
2
3
4
5
6

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.