DREMEL® 8200 (8200-2/45)

Vegël shumëfunksionale pa kordon. E shpejtë. Fuqi maksimale.

Kjo paketë Dremel është oferta premium e gamës shumëfunksionale pa kabëll. Vegla shumëfunksionale pa kabëll me rendiment të lartë 8200 Li-ion me hundëzën EZ Twist, vjen me një kasë mjaft praktike e cila përmban një karikues 1-orësh baterish, shtojcën e Platformës Formësuese, duke ju mundësuar të smeriloni ose të bluani në mënyrë të përsosur në kënde 90° dhe 45°, shtojcën e prerëses lineare dhe rrethore dhe 45 aksesorë origjinalë Dremel duke përfshirë EZ SpeedClic. Me këtë paketë të jashtëzakonshme do të kënaqej edhe zanatçiu më kërkues.

Paketimi Përmbajtja

  • Dremel 8200
  • 45 aksesorë Dremel me cilësi të lartë
  • Shtojca e platformës formësuese
  • Prerëse lineare dhe rrethore
  • Karikues 1-orësh baterish
  • Manual udhëzimesh
  • Kasë e madhe dhe e fortë

Specifikimet teknike

Tensioni i baterisë
10,8 V
Kapaciteti i baterisë
1,5 Ah
Koha e karikimit
1 h
Pesha
0,600 kg
Gjatësia
25 cm
Gjerësia
4,5 cm
Thellësia
6,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
5.000 - 33.000 1/min
Teknologjia e baterive
Lithium-Ion / ECP
Përzgjedhja e shpejtësisë
E ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Twist
Fuqia e zhurmës
83 dB(A)
Dridhja
1,1 - 5,6 m/s²
Numri i porosisë
F0138200JF
Kodi EAN
8710364051786

2 Pajisjet shtesë

678 (1)

Prerëse lineare dhe rrethore

576 (1)

Shtojca e platformës formësuese DREMEL®

45 Pjesët shtesë

401 (1)

Mandrinë

402 (1)

Mandrinë

SC402 (1)

Mandrinë EZ SpeedClic

150 (1)

Punto shpuese

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (2)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (3)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

430 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 6,4 mm zhavorr 60

431 (2)

Shirit smerilues 6,4 mm zhavorr 60

438 (3)

Shirit smerilues 6,4 mm zhavorr 120

411 (4)

Disk smerilues

413 (4)

Disk smerilues

403 (1)

Furçë me qime të forta 19 mm

421 (1)

Përzierje për lustrim

414 (2)

Rrotë lëmuese 13 mm

429 (2)

Rrotë lëmuese 26 mm

SC456 (5)

DREMEL® EZ SpeedClic: Paketë me 5 rrota prerëse metalike.

561 (2)

Punto prerëse spirale shumëfunksionale

540 (5)

Disk prerës 32 mm

952 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

85602 (1)

Gur smeril prej karbur-silici

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 5.6 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë produkt

https://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6017/423/rate
1336
423
6017
4724
1
2
3
4
5
1336

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.