DREMEL® 8200

Vegël shumëfunksionale pa kordon. E shpejtë. Fuqi maksimale.

Realizoni gjithë projektet tuaja "Bëje vetë" brenda dhe jashtë, vetëm me një vegël shumëfunksionale. Kjo vegël fuqie pa kordon punon me bateri me jone litiumi 10,8 V dhe është po aq e fuqishme sa veglat shumëfunksionale me kordon. Karikohet vetëm brenda 1 ore për një përfundim të shpejtë dhe të lehtë të projekteve. Kurseni kohë duke këmbyer aksesorët e këmbyeshëm me çelësin e integruar anglez në tapën rrotulluese EZ. Kaloni menjëherë nga prerja dhe bluarja deri në smerilime dhe lustrime. Frenat e motorit ndalojnë rrotullimin e aksesorit menjëherë pasi të fikni veglën, e cila ju mundëson ta vendosni mënjanë pas përdorimit dhe të vijoni me hapin tjetër të projektit tuaj . Kaloni nga një lustrim i ashpër në një delikat e deri perfekt.

Veçoritë dhe dobitë

  • Instrument baterie me 3 llambushka LED për të monitoruar fuqinë e baterisë.
  • Hundëz novative EZ Twist: nuk ka nevojë për çelës anglez për të ndryshuar aksesorët.
  • Çelës i ndarë ndiz/fik me funksion bllokues parandalon aktivizimin aksidental të bllokimit të kallamidhes.
  • Çelës për ndryshimin e shpejtësisë për kontroll të plotë deri në 30.000 rrotullime në minutë.
  • Mbërthim i butë për përdorim të rehatshëm.
  • Bateri kompakte dhe e fuqishme 10,8 V Li-ion me 1 orë kohë për karikim.
  • Motor elektrik 36mm për të gjitha punët prerëse tuaja dhe më shumë.
  • Frena e motorit ndalon menjëherë rrotullimin e pjesës shtesë.

Specifikimet teknike

Tensioni i baterisë
10,8 V
Kapaciteti i baterisë
1,5 Ah
Koha e karikimit
1 h
Pesha
0,600 kg
Gjatësia
25 cm
Gjerësia
4,5 cm
Thellësia
6,5 cm
Shpejtësia e ndryshueshme
5.000 - 33.000 1/min
Teknologjia e baterive
Lithium-Ion / ECP
Përzgjedhja e shpejtësisë
E ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Twist
Fuqia e zhurmës
83 dB(A)
Dridhja
1,1 - 5,6 m/s²

Treguesi shumëfunksional

Ergonomia
Performanca
Kompakte
Gjithëpërfshirëse

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 5.6 MB

Klasifiko këtë kategori

https://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/6017
688
6017
2279
1
2
3
4
5
688

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.