DREMEL® DSM20

Sharrë kompakte – Për prerje precize, të pastra dhe të drejta me vijë të qartë shikimi

Dremel DSM20 është sharra më e mirë me një këndvështrimi të shkëlqyer. Me kënd vështrimi të qartë, motor të fuqishëm dhe përdorim të disqeve abrazive, kjo sharrë mund të kryejë lehtësisht prerje të drejta, të zhytura dhe të rrafshëta në materiale deri në 20 mm të trasha. Ky produkt përmban një shumëllojshmëri disqesh prerëse abrazive, të cilat kombinohen me portën e nxjerrjes së pluhurit duke mundësuar punime të pastra dhe të sakta në dru, metal, plastikë, gres dhe pllaka. Kjo paketë përmban tre pajisje shtesë të cilat mund të ndihmojnë përmirësimin e aftësive prerëse të Dremel DSM20. Prerja paralele me cepat e punës është e thjeshtë me drejtuesin e cepave, ndërsa drejtuesi prerës 2x4 mund të përdoret për të bërë shpejt dhe saktë prerje në lëndë drusore 2x4. Dremel DSM20 është zgjidhja prerëse më e mirë.

Veçoritë dhe dobitë

  • Kënd vështrimi i shkëlqyer: për prerje të saktë.
  • Teknologji disku abraziv: për punë prerëse të drejtë, prerje zhytëse dhe prerje të rrafshëta në dru, metal, pllaka, plastikë dhe ndërtim.
  • Ingranazh drejtimi krimb: për fortësi dhe fuqi.
  • Motor i fuqishëm 710W: për punë të rënda.
  • Drejtim thellësie i ndryshueshëm: për preçizion dhe kontroll.
  • Portë e shkarkimit të pluhurit: për mjedis pune të pastër.

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
710 W
Tensioni
220 - 240 V
Pesha
1,70 kg
Gjatësia
33 cm
Gjerësia
8 cm
Thellësia
9 cm
Pa shpejtësi ngarkese
17.000 1/min
Teknologjia e baterive
n.a.
Thellësia e prerjes
21,5 mm
Niveli i zhurmës
96 dB(A)
Fuqia e zhurmës
108 dB(A)
Dridhja
3,3 m/s²

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 14.6 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

https://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/6095
782
6095
2401
1
2
3
4
5
782

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.