DREMEL® Fortiflex

Bosht fleksibël për punë të rënda – Punoni me precizion për periudha të gjata kohore me kontroll të plotë të projekteve tuaja në kantier

Dremel Fortiflex është një vegël precizioni me cilësi të lartë, e cila përbëhet nga një motor i varur i fuqishëm (300W), një bosht fleksibël i rëndë i patentuar, një vegël dore me precizion dhe një pedal këmbe për komandim të shpejtësive të ndryshueshme (0-20.000rpm). Kjo e bën atë veglën ideale për projektet e palëvizshme, si punimi i drurit, punimi i bizhuterive, punimi i gurit, restaurimi i makinave, ose çdo projekt ku nevojitet kombinimi i fuqisë dhe precizionit. Dremel Fortiflex: fuqia ndërthuret me precizionin.

Veçoritë dhe dobitë

  • Motor me fuqi të lartë 300W për performancë optimale.
  • Shpejtësi e ndryshueshme me 0-20.000 xhiro në minutë për kontroll më të mirë.
  • Moment rrotullues i lartë në shpejtësi të ulëta - për projekte që kërkojnë preçizion ku nevojiten fuqi e lartë me xhiro të ulëta.
  • Pedali i këmbës mundëson kontroll të shpejtësisë pa duar.
  • Flex Shaft i fortë dhe jetëgjatë, me sistem të patentuar për të reduktuar nxehtësinë e rrotullimit dhe rrit jetëgjatësinë e përdorimit.
  • Dorezë preçizioni e ndërrueshme me sistemin "klik".
  • Ndërrim i lehtë i pjesëve shtesë nëpërmjet mandrinos për punto.
  • Preçizion maksimal përmes nxjerrjes së kallamidhes.
  • Diametër këmbe i ndryshueshëm (0.3 - 4.0mm), i përshtatshëm për pjesë shtesë Dremel të cilësisë së lartë.

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
300 W
Tensioni
230 V
Pesha
1,50 kg
Gjatësia
133 cm
Gjerësia
8,5 cm
Thellësia
7 cm
Pa shpejtësi ngarkese
0 - 20.000 1/min
Teknologjia e baterive
n.a.
Niveli i zhurmës
79 dB(A)
Fuqia e zhurmës
90 dB(A)
Dridhja
6,3 m/s²

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 1.6 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

https://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/6136
611
6136
2497
1
2
3
4
5
611

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.