DREMEL® Micro

Vegël shumëfunksionale – me precizion. Kompakte. Teknologji e lartë.

Projektuar për një qëllim – për të perfeksionuar gjithë projektet me precizion "Bëje vetë". Mbajeni këtë vegël shumëfunksionale si një laps, për një kontroll dhe manovrueshmëri perfekte. Vegla me peshë të lehtë qëndron mirë midis gishtit tuaj të madh dhe gishtit tregues, çka do të thotë pa siklet ose mundim, ndërsa ndjeheni ende të fortë dhe të fuqishëm. Me anë të dritës së integruar LED tek hundëza e tapës, mund të shihni qartësisht se çfarë jeni duke bërë, edhe në vendet e errëta. Dritat treguese tregojnë nivelin e baterisë dhe shpejtësinë rrotulluese. Kaloni nga smerilimi tek gdhendja e prerja. Kuptoni menjëherë që jeni duke perfeksionuar gjithë punët tuaja "Bëje vetë".

Veçoritë dhe dobitë

  • Model kompakt aerodinamik: kontroll dhe saktësi e shkëlqyer
  • Bateri e integruar 7,2 V Li-Ion: pa vetë-shkarkim, pa efekt memorie: gjithmonë gati për përdorim falë teknologjisë Litium-Jon
  • Shpejtësi e ndryshueshme (5.000-28.000 xhiro në minutë): përzgjedhje optimale e shpejtësisë sipas aplikimit
  • Ndriçim LED: ndriçon punimin për saktësi më të madhe
  • Treguesi LED i shpejtësisë: dallim i lehtë e shpejtësisë optimale
  • Treguesi LED i energjisë: dallim i lehtë i karikimit të baterisë
  • Vendi i bashkimit: karikim i vazhdueshëm dhe magazinim i pjesëve shtesë
  • Not compatible with attachments

Specifikimet teknike

Tensioni i baterisë
7,2 V
Kapaciteti i baterisë
1,0 Ah
Koha e karikimit
3,75 h
Pesha
0,250 kg
Gjatësia
19,5 cm
Gjerësia
3,5 cm
Thellësia
3,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
5.000 - 28.000 1/min
Teknologjia e baterive
Lithium-Ion / ECP
Përzgjedhja e shpejtësisë
E ndryshueshme
Fuqia e zhurmës
75,3 dB(A)
Dridhja
9,76 ± 1,5 m/s²

Treguesi shumëfunksional

Ergonomia
Performanca
Kompakte
Gjithëpërfshirëse

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 6.6 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

https://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/7694
285
7694
938
1
2
3
4
5
285

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.