DREMEL® Multi-Max 8300

Me Multi-Max, Dremel sjell një eksperiencë sipërore për konsumatorin në kategorinë e veglave oshiluese pa kordon. Vegla ideale për të riparuar, rimodeluar dhe/ose rivendosur. Është një sistem i ndërrimit të shpejtë të pajisjeve që mundëson ndërrimin e shpejtë të pajisjeve për t'iu përshtatur çdo situate, ndërsa 2 bateritë garantojnë mjaft rezistencë për të marrë përsipër çdo punë Bëje Vetë (të lehtë) dhe për qejf. E ndërthurur me ergonomi superiore, Dremel Multi-Max është vegla oshiluese për meremetime të shpejta dhe projekte restaurimi të vogla. Ka disa pajisje shtesë të disponueshme për Multi-Max për të prerë dhe smeriluar drurin, metalin, plastikën dhe gips, çimenton e bluar dhe llaçin. Multi-Max, vegla oshiluese më e rehatshme dhe e lehtë në përdorim.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Veçoritë dhe dobitë

  • Model ergonomik: vegël kompakte, zonë e butë mbërthimi përpara dhe peshë e balancuar për rehati më të madhe
  • Pjesë shtesë më të vogla: më e saktë, jetëgjatësi përdorimi më e madhe, dridhje dhe akustikë më të ulët
  • Sistem ndërrimi me përputhje të shpejtë: mundëson ndërrimin e shpejtë dhe të lehtë të pjesëve shtesë
  • Karikues për një orë plus bateri ekstra për më pak kohë mospërdorimi
  • 3.000-21.000 xhiro në minutë me ndezje të qetë për performancë optimale në aplikime të ndryshme
  • Bateria 10,8 V Litium-Jon me teknologji ECP për performancë optimale të baterisë
  • Matës fuqie që tregon karikimin e baterisë
  • Çelës i ndarë Ndiz/Fik: ruan cilësimin e shpejtësisë dhe mundëson qasje të lehtë

Specifikimet teknike

Tensioni i baterisë
10,8 V
Kapaciteti i baterisë
1,5 Ah
Koha e karikimit
1 h
Pesha
0,825 kg
Gjatësia
25,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
3.000 - 21.000 1/min
Teknologjia e baterive
Lithium-Ion / ECP
Këndi i lëkundjes
L / R 1.5 °
Përzgjedhja e shpejtësisë
E ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
No
Fuqia e zhurmës
92,5 dB(A)
Dridhja
2,8 - 9,1 m/s²

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 6.7 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

https://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/6100
149
6100
435
1
2
3
4
5
149

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.