MultiPro pa kordon (780-0/25)

Dorezë unike komode dhe strukturë e hollë dhe e lehtë. E lehtë në manovrim dhe e përdorshme në çdo pozicion. Shpejtësitë e ndryshueshme (5.000-25.000 RPM). Çelësi on/off i kombinuar me çelësin e kontrollit të shpejtësisë . Kontroll i volitshëm dhe i lehtë. Paketa baterish të çmontueshme. Përdorim i vazhdueshëm për të përfunduar projektin tuaj.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Ky produkt është tashmë i hequr nga qarkullimi.
Kontrolloni ktu për produktin zëvëndësues!

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • DREMEL® MultiPro® Cordless 9,6 V
  • 25 aksesorë
  • Mandrinë e shumëfishtë
  • karikues i shpejtë 3 orësh
  • Kasë e personalizueshme
  • Katalogu Quick Start
  • Kalamidhë 3,2 mm
  • Dado kalamidhe
  • Çelës anglez kalamidhe

Specifikimet teknike

Tensioni i baterisë
9,6 V
Koha e karikimit
3 h
Pesha
0,418 kg
Pa shpejtësi ngarkese
5.000 - 25.000 1/min
Teknologjia e baterive
NiCd
Numri i porosisë
F0137800PC
Kodi EAN
8710364018987

25 Pjesët shtesë

8193 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 15,9 mm

85422 (1)

Gur smeril prej karbur-silici 19,8 mm

85602 (1)

Gur smeril prej karbur-silici

541 (1)

Rrotë gërryese me oksid alumini

409 (2)

Disk prerës 24 mm

540 (5)

Disk prerës 32 mm

414 (4)

Rrotë lëmuese 13 mm

425 (1)

Rrotë lëmuese 22,5 mm

429 (1)

Rrotë lëmuese 26 mm

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

409 (1)

Disk prerës 24 mm

432 (1)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

150 (1)

Punto shpuese

401 (1)

Mandrinë

402 (1)

Mandrinë

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

194 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë 3,2 mm

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 0.6 MB

Klasifiko këtë produkt

https://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/7361/9/rate
46
9
7361
134
1
2
3
4
5
46

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.