DREMEL® Stylus me jone litiumi

Përmasat dhe modeli unik i Dremel® Stylus Litium-Jon e bën këtë vegël shumë të rehatshme në përdorim, duke arritur preçizion dhe kontroll maksimal. Ergonomia e Dremel Stylus ofron manovrueshmëri maksimale, duke i lejuar përdoruesit të arrijë nivele të larta preçizioni. Kjo vegël e re Dremel është krijuar për njerëzit e angazhuar në projekte me punë-dore ku preçizioni ka rëndësinë maksimale. Projekte si gdhendja (qelq), ndërtimi i modeleve, dekorimi i brendshëm i shtëpisë, etj. Dremel Stylus, Preçizion i ripërcaktuar.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Ky produkt është tashmë i hequr nga qarkullimi.
Kontrolloni ktu për produktin zëvëndësues!

Produkt i hequr nga qarkullimi

Veçoritë dhe dobitë

  • Model ergonomik unik: Dremel Stylus ndihet si zgjatim i dorës tuaj
  • Çelës ndiz-fik i ndarë: ju mundëson të ruani cilësimin tuaj të shpejtësisë
  • Mbajtës çelësi mekanik i integruar: gjithmonë mbajeni çelësin afër
  • Karikuesi mban pjesë shtesë (me zgjatues ose jo)
  • Bateri litium-jon (7,2 V): gjithmonë e karikueshme, pa efekt memorie, pa vetë-shkarkim
  • Mbërthim i butë: për mbajtje të rehatshme dhe dridhje të reduktuara
  • Shpejtësi e ndryshueshme 5.000 – 25.000 xhiro në minutë: zgjidhni shpejtësinë e duhur për projektin tuaj

Specifikimet teknike

Tensioni i baterisë
7,2 V
Kapaciteti i baterisë
1,0 Ah
Koha e karikimit
5 h
Pesha
0,295 kg
Gjatësia
13,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
5.000 - 25.000 1/min
Teknologjia e baterive
Lithium-Ion
Fuqia e zhurmës
69 dB(A)
Dridhja
0,2 m/s²

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 2.6 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

https://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/7354
164
7354
534
1
2
3
4
5
164

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.