Moto-sharrë DREMEL®

Sharrë e palosshme kompakte me element U të shkëputshëm – Realizon prerje të detajuara me lehtësi

Motosharra Dremel është një sharrë kompakte dhe e lehtë në përdorim për bërjen e prerjeve të detajuara në materiale të ndryshme. Me gamën e teheve të ndryshme të sharrave, motosharra Dremel Moto-Saw mund të presë lehtësisht shumë materiale të ndryshme. Falë sharrës së hollë të shkëputshme, mund të përdoret jo vetëm e palëvizshme por edhe e mbajtur në dorë. Sharra e lehtë nuk është vetëm e lehtë për magazimin dhe konfigurim, por gjithashtu është e lehtë në përdorim. Motosharra Dremel është sharra më e lehtë në përdorim.

Veçoritë dhe dobitë

  • E lehtë në përdorim: ndërrim i shpejtë pjesësh shtesë ndërthurur me konfigurim dhe magazinim pa mundim për shkak të përmasave kompakte.
  • Funksionim i dyfishtë: modalitet i palëvizshëm për punë preçizioni dhe modalitet me mbajtje në dorë për punë më të mëdha.
  • Dridhje të reduktuara: me këmbë të mbështetur.
  • Prerje preçize të drejta: shina drejtuese dhe udhëzues paralel për të ndihmuar prerjet deri në 18 mm.
  • Shpejtësi përputhëse për projektin në fjalë: Kontroll i plotë i shpejtësisë së ndryshueshme (1.500-2.250 xhiro në minutë).

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
70 W
Tensioni
220 - 240 V
Pesha
1,10 kg
Gjatësia
40 cm
Gjerësia
21 cm
Thellësia
37 cm
Pa shpejtësi ngarkese
1.500 - 2.250 1/min
Teknologjia e baterive
n.a.
Thellësia e prerjes
18 mm
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Levë për ndërrim të shpejtë të aksesorëve
Niveli i zhurmës
77,3 dB(A)
Fuqia e zhurmës
88,3 dB(A)
Dridhja
2,5 m/s²

Aftësitë e motosharrës Dremel®

Materiali Trashësia Prerje të drejta (MS51) Prerje me kthesa (MS52)
Laminat Standard - 6 mm
Dërrasë 8 mm
12 mm
Dërrasa me fibra 6 mm
9 mm
12 mm
Kompesatë 5,5 mm
9 mm
Dru, i butë 5 mm
8 mm
11 mm
16 mm
Dru, i fortë 3,6 mm
5,5 mm
9 mm
Balsa 18 mm
Perspex 3 mm
Styrofoam 16 mm
Alumin (duke përdorur tehun MS53) 0,5 mm

Motosharra Dremel është perfekte për të bërë prerje të imëta në materiale të ndryshme dhe është fantastike për punë preçize. Sidoqoftë, motosharra Dremel vetëm ka aftësinë për të prerë një trashësi të caktuar të

Ju lutemi të vini re se kjo tabelë është vetëm për udhëzim dhe rezultatet individuale varen nga mënyra e përdorimit të veglës. Ju lutemi të përdorni me kujdes motosharrën Dremel dhe të lejoni shpejtësinë e veglës të bëjë

Treguesi
Shumë e përshtatshme
E përshtatshme
Anët
/ Jo e përshtatshme

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 6.4 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

https://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/6132
1040
6132
3371
1
2
3
4
5
1040

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.