MultiPro

Falë peshës së lehtë dhe mbërthimit të rehatshëm kjo vegël është e lehtë në përdorim. Tashmë mund të ndryshoni shpejtësinë për t'iu përshtatur kërkesave të punës, me shpejtësinë e ndryshueshme prej 10.000 deri 33.000 xhiro në minutë. Kjo e bën Dremel MultiPro veglën perfekte për shumë projekte.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Ky produkt është tashmë i hequr nga qarkullimi.
Kontrolloni ktu për produktin zëvëndësues!

Produkt i hequr nga qarkullimi

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
125 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,55 kg
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 - 33.000 1/min

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 0.5 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

https://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/7359
25
7359
96
1
2
3
4
5
25

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.