MultiPro pa kordon

E lehtë në manovrim dhe e përdorshme në çdo pozicion. Çelësi on/off i kombinuar me çelësin e kontrollit të shpejtësisë . Kontroll i volitshëm dhe i lehtë. Paketa baterish të çmontueshme. Përdorim i vazhdueshëm për të përfunduar projektin tuaj.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Ky produkt është tashmë i hequr nga qarkullimi.
Kontrolloni ktu për produktin zëvëndësues!

Produkt i hequr nga qarkullimi

Specifikimet teknike

Tensioni i baterisë
9,6 V
Koha e karikimit
3 h
Pesha
0,418 kg
Pa shpejtësi ngarkese
5.000 - 25.000 1/min
Teknologjia e baterive
NiCd

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 0.6 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

https://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/7361
17
7361
49
1
2
3
4
5
17

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.