Pistoletë ngjitëse DREMEL®

Pistoleta ngjitëse Dremel është pistoleta ngjitëse me më shumë opsione në treg. Struktura e tyre novative dhe opsionet e shumta e bëjnë praktike dhe lehtësisht të përdoreshme për përdoruesin. Opsionet janë të projektuara veçanërisht për t'i realizuar ngjitjet me lehtë. Pistoleta ngjitëse është vegla ideale për një sërë projektesh: ndërtim maketesh, punime me dru, album me copëza të ngjitura ose modifikim kasash.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Ky produkt është tashmë i hequr nga qarkullimi.
Kontrolloni ktu për produktin zëvëndësues!

Produkt i hequr nga qarkullimi

Veçoritë dhe dobitë

  • Temperaturë e dyfishtë: për të punuar në një gamë të gjerë materialesh
  • Ndriçim LED: ndriçon zonën ku po punoni
  • Mbajtëse: Mbajtësja me një dorë mundëson vendosjen e qëndrueshme të sipërfaqes së punës
  • Këmbëz e gjerë me 3 gishta: mundëson aplikimin preçiz të ngjitësit
  • Këmbë e madhe: Mundëson qendrueshmëri kur vendoset në sipërfaqen e punës
  • Mbërthim i butë: për përdorim të rehatshëm
  • Përmasa standarde të ngjitësit: për ta bërë të përputhshme me një koleksion të gjerë ngjitësish
  • Drita treguese: ju tregojnë kur pistoleta është gati për funksionim
  • Çelës me 3 pozicione: zgjidhni cilësimin e temperaturës së duhur për projektin në fjalë

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
30 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,36 kg
Temperaturë e dyfishtë
120 / 195 °C

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 1.2 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

https://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/7356
46
7356
143
1
2
3
4
5
46

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.