Pistoletë ngjitëse DREMEL® 920

Dremel 920 është pistoletë me ngjitës në temperatura të ulëta e krijuar posaçërisht për një shumëllojshmëri përdorimesh krijuese për qejf. Është ideale për të ngjitur materiale të shumtë, si: letër (albume me copëza të ngjitura, kartolina), lule, kurorë lulesh, xham, dru e të tjera. Bashkë me ngjitësit e përfshirë 7 mm, mund t'i shtoni një shkëndijë dhe të bëni dekorime të bukura. Falë puntos së precizionit me pikim, nuk do të derdhni ngjitës mbi projektin tuaj.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Ky produkt është tashmë i hequr nga qarkullimi.
Kontrolloni ktu për produktin zëvëndësues!

Produkt i hequr nga qarkullimi

Veçoritë dhe dobitë

 • Kontroll pikimi: për të parandaluar pikimin e ngjitësit në projekt
 • Cilësim temperature i ulët: mundëson ngjitjen e materialeve të ndjeshme nga temperatura
 • Majë preçizioni: për ngjitje të ngatërruar
 • Mëngë silici te gryka: për të parandaluar djegien
 • Mbajtëse plastike e zgjerueshme: për të pozicionuar pistoletën e ngjitësit në mënyrë të qëndrueshme
 • Kohë nxehjeje prej 5 minutash: për përdorim të shpejtë
 • Dorezë ergonomike T: një ekuilibër i mirë i veglës e bën përdorimin e veglës të lehtë dhe të rehatshëm
 • Këmbëz e lehtë për tu shtypur: nevojitet pak forcë për të shtypur këmbëzën për rrjedhje konstante të ngjitësit
 • Dalje ngjitësi +- 5g/min
 • E përshtatshme për ngjitës 7 mm
 • Baza e qëndrueshme: parandalon rrëzimin e veglës

Specifikimet teknike

Tensioni
100 - 240 V
Pesha
0,20 kg
Gjatësia
14 cm
Diametri i ngjitësit
7 mm
Temperaturë e ulët
105 °C

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 0.9 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

https://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/6111
32
6111
107
1
2
3
4
5
32

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.