Pistoletë ngjitëse DREMEL® 930

Pistoletë ngjitëse me temperaturë të dyfishtë – Realizoni si punët kreative ashtu edhe ato te thjeshta "Bëje vetë"

Dremel 930 është një pistoletë ngjitëse me temperaturë të dyfishtë, e përshtatshme për ngjitje të detajuara. Me zgjedhjen e temperaturës së ulët, vegla është ideale për një sërë përdorimesh krijuese për hobi, si albume me copa të ngjitura, ngjyrosje ngjitëse mbi xham, etj. Së bashku me shkopinjtë* me ngjyra 7 mm mund të ndërmerrni dekorime të bukura. Për punë të lehta me dorë nëpër shtëpi, si ngjitja e qeramikës, drurit, plastikës, xhamit, përdorni temperaturën e lartë. Falë puntos së precizionit me pikim, nuk do të derdhni ngjitës mbi projektin tuaj. *Ju lutemi vini re se për Pistoletën ngjitëse Dremel 930 po ndryshojmë shkopinjtë ngjitës nga ngjitësit me shkëlqim në ngjitësit me ngjyra gjatë 2016.

Veçoritë dhe dobitë

 • Kontroll pikimi: për të parandaluar pikimin e ngjitësit në projekt
 • Cilësim temperature i dyfishtë: mundëson ngjitjen e materialeve të ndjeshme nga temperatura me ngjitës me shkrirje të lartë
 • Majë preçizioni: për ngjitje të ngatërruar
 • Mëngë silici te gryka: për të parandaluar djegien
 • Mbajtëse plastike e zgjerueshme: për të pozicionuar pistoletën e ngjitësit në mënyrë të qëndrueshme
 • Dalje ngjitësi 5g/min
 • E përshtatshme për ngjitës 7 mm
 • Kohë nxehjeje prej 5 minutash: për përdorim të shpejtë
 • Dorezë ergonomike T: një ekuilibër i mirë i veglës e bën përdorimin e veglës të lehtë dhe të rehatshëm
 • Baza e qëndrueshme: parandalon rrëzimin e veglës
 • Dorezë e lehtë për tu shtypur: nevojitet pak forcë për të shtypur këmbëzën për rrjedhje konstante të ngjitësit

Specifikimet teknike

Tensioni
100 - 240 V
Pesha
0,20 kg
Gjatësia
140 cm
Gjerësia
4 cm
Thellësia
16 cm
Teknologjia e baterive
n.a.
Temperaturë e dyfishtë
105 / 165 °C
Diametri i ngjitësit
7 mm

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 8.4 MB

Ju lutemi të zgjidhni

Klasifiko këtë kategori

https://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/6143
137
6143
465
1
2
3
4
5
137

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.