Dremel SHQIPËRIA

Historia jonë

Dremel njihet në të gjithë botën si krijuesi dhe prodhuesi i veglave me rrotullim me shpejtësi të lartë. Të gjitha produktet tona pasqyrojnë përkushtimin e kompanisë për risi dhe cilësi.

our brand

Fillimi

Marka jonë

Në ditët e sotme, marka Dremel ka fituar famë për cilësi dhe performancë tek personat që punojnë vetë dhe për qejf. Veglat Dremel shihen si zgjidhja perfekte për shumë punë të përditshme e sfida që kanë nevojë për detaje dhe saktësi, sikurse edhe si vegla e zgjedhur nga zejtarët dhe ata që punojnë për qejf. Besnikët e veglës Dremel drejtojnë spektrin e zdrukthëtarisë dhe bravandreqësve deri te mekanikët e automjeteve atyre që u zë dora.

Njeriu në sfond

Albert J. Dremel erdhi në Amerikë në vitin 1906 si një imigrant austriak me kokën e mbushur me ide novatore dhe një durim mekanik intuitivisht të aftë - mori 55 patenta gjatë gjithë jetës së tij për shpikjet e tij. Pas një shkëputjeje të shkurtër nga karriera e tij si inxhinier modelimi, Albert Dremel nuk bëri pushim dhe themeloi Dremel Manufacturing Co. në Racine, në vitin 1932. Pasi arriti ta bënte kompaninë të suksesshme, Alberti ndërroi jetë më 18 korrik 1968.

1906 - 1932

our brand
our brand

1935

Vegla e parë me shumë funksione

Dremel ofron veglën portative të parë me rrotullim me shpejtësi të lartë të quajtur Multi-tool. Vegla e gjithanshme e re i tërhoqi zejtarët si dhe ata që punojnë për qejf. Ishte kompakte, e zhdërvjellët dhe me shpejtësi të lartë, duke ofruar alternativa ndaj veglave të mëdha e të rënda. Akoma në ditët e sotme vegla Multi-tool vazhdon të ketë sukses

Në ditët e sotme

Rritja në të gjithë botën

Çdo vit kompania vazhdon të zgjerohet, duke hyrë në tregjet evropiane dhe tashmë furnizon më shumë se 60 vende në të gjithë botën.

Produktet tona Dremel shpërndahen në të gjithë botën nëpërmjet dyqaneve me vegla, qendrave për pajisjen e shtëpive, dyqaneve me vegla për hobi, shitësve në linjë dhe shitësve të veglave industriale. Deri tani, marka Dremel përllogarit se ka shitur mbi 40 milionë veglash me rrotullim në të gjithë botën

Përse ne

Marka Dremel i përkushtohet ofrimit të veglave më të mira me cilësinë më të lartë për të garantuar që të merrni eksperiencën më të mirë dhe të keni kënaqësinë e një pune të bërë mirë. Nëse po prisni, bluani, smeriloni, jepni formë, ne mund të garantojmë se me Dremel do të arrini pamjen më të mirë, rezultatet më të shpejta dhe është gjithashtu e rehatshme dhe e lehtë në përdorim.