• Sistemi Fortiflex

    Dremel Fortiflex, aty ku fuqia takon preçizionin, është një vegël preçizioni me cilësi të lartë me motor 300W, dorezë preçizioni dhe pedal për kontrollimin e shpejtësisë së ndryshueshme. Me një gamë të gjerë aplikimesh të pjesëve shtesë që variojnë nga prerja, gdhendja, gërryerja dhe drejtimi në shumë lloje materialesh.

    Sistemi Fortiflex

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.