• Sistem me shumë vegla

    Dremel është krijuesi i sistemit me shumë vegla me famë botërore, që mund të përdoret për një numër të madh projektesh në ambiente të brendshme dhe të jashtme. Edhe nëse jeni një zanatçi ose fillestar, ky sistem është i përsosur për këdo që kërkon precizion për një sërë përdorimesh, të tilla si: gdhendja, skalitja, rrugëzimi, prerja, smerilimi, lëmimi e të tjera. Sistemi Dremel me shumë vegla përfshin vegla, aksesorë (duke përfshirë EZ SpeedClic) dhe shtojca.

    Sistem me shumë vegla
  • Sistem me shumë vegla

    Dremel është krijuesi i sistemit me shumë vegla me famë botërore, që mund të përdoret për një numër të madh projektesh në ambiente të brendshme dhe të jashtme. Edhe nëse jeni një zanatçi ose fillestar, ky sistem është i përsosur për këdo që kërkon precizion për një sërë përdorimesh, të tilla si: gdhendja, skalitja, rrugëzimi, prerja, smerilimi, lëmimi e të tjera. Sistemi Dremel me shumë vegla përfshin vegla, aksesorë (duke përfshirë EZ SpeedClic) dhe shtojca.

    Sistem me shumë vegla

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.