• Vegla

    Dremel ka zhvilluar një sasi të madhe veglash shumëfunksionale me ose pa kabëll dhe me shpejtësi të lartë. Çdo vegël ka veçoritë e saj që e bën unike në kategorinë e saj. Dremel është kujdesur që çdo vegël të përputhet me standardet më të larta të cilësisë, për të optimalizuar kënaqësinë dhe komoditetin tuaj ndërsa jeni duke punuar.

    Vegla
  • Vegla

    Dremel ka zhvilluar një sasi të madhe veglash shumëfunksionale me ose pa kabëll dhe me shpejtësi të lartë. Çdo vegël ka veçoritë e saj që e bën unike në kategorinë e saj. Dremel është kujdesur që çdo vegël të përputhet me standardet më të larta të cilësisë, për të optimalizuar kënaqësinë dhe komoditetin tuaj ndërsa jeni duke punuar.

    Vegla

Seria DREMEL®
200

Tools
Ergonomia
Performanca
Kompakte
Gjithëpërfshirëse

DREMEL®
3000

Tools
Ergonomia
Performanca
Kompakte
Gjithëpërfshirëse

DREMEL®
4000

Tools
Ergonomia
Performanca
Kompakte
Gjithëpërfshirëse

DREMEL®
4200

Tools
Ergonomia
Performanca
Kompakte
Gjithëpërfshirëse

DREMEL®
7750

Tools
Ergonomia
Performanca
Kompakte
Gjithëpërfshirëse

DREMEL®
8100

Tools
Ergonomia
Performanca
Kompakte
Gjithëpërfshirëse

DREMEL®
Micro

Tools
Ergonomia
Performanca
Kompakte
Gjithëpërfshirëse

DREMEL®
8200

Tools
Ergonomia
Performanca
Kompakte
Gjithëpërfshirëse

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.